A podolini tűzkárosultak javára
Pre postihnutým požiarom v Podolínci boli na farský úrad odoslané nasledovné sumy: biskup Dr. Sándor Párvy prispel sumou 1000 korún, parlamentný poslanec Anton (Antal) Beszkid 40 korún. Spišský prepošt-kanonik Dr. Martin (Márton) Pirhalla poslal 50 korún. Viacero ľudí poslalo menšie sumy.