Katonai kitüntetések
Kráľ udelil nadporučíkovi 9. honvédskeho pešieho pluku grófovi Marcelovi Stommovi opätovne najvyššie pochvalné unanie Signum laudis s mečmi. Bronzovú medailu za statočnosť dostali: slobodník Gusztáv Lajcsák (opätovne), vojaci Ferenc Drótos, József Járos, Dezső Kaufmann, József Jakub, Márton Ulicsni, István Dzurai, András Bolla, József Hintós, András Kárász, István Kollár, Péter Zsiska, všetci z 9. honvédskeho pešieho pluku, respektíve domobranci Ferenc Varga a István Görcsis z 9. domobraneckého pešieho pluku.