Műszaki kinevezések
Kráľ menoval titulárneho technického hlavného radcu Ákosa Toperczera, rodáka zo Spišského Podhradia, za technického hlavného radcu a bývalému spišskonovoveskému priemyselnému vrchnému inšpektorovi Gyulovi Hegyimu, respektíve technickému radcovi Ernestovi (Ernő) Wufkovi udelil titul a funkciu technického hlavného radcu.