Kacvini tűzkárosult
Pre postihnutým požiarom v Kacvíne (Kacwin, Poľsko) boli na farský úrad v Kacvíne odoslané nasledovné sumy: biskup Dr. Sándor Párvy prispel sumou 300 korún, spišský prepošt-kanonik Dr. Martin (Márton) Pirhalla poslal 200 korún, farár z obce Tribš (Újterebes) Mihály Nyulászi 100 korún, farár z obce Nižná na Orave József Tomcsa 100 korún, parlamentný poslanec Anton (Antal) Beszkid 50 korún. Viacero ľudí a obcí poslalo menšie sumy, ako aj materiálnu pomoc.