Mátlárháza fejlődése
Kúpele Tatranské Matliare zavádzajú elektrické osvetlenie, budú tak pre rekreantov otvorené aj v zimnej sezóne. Vojenská pokladnica v susedstve kúpeľov buduje 4 veľké baraky vhodné aj na zimné ubytovanie, kde bude mať svoje stanovište stály lyžiarsky kurz alpského lyžovania a horolezectva v Tatrách.