Dr. Farkas Imre arczképe az iglói főgimn. Petőfi önképzőkörében Az iglói diákok táviratilag üdvözölték a poétát házasságkötése alkalmából
Tajomník Petőfiho samovzdelávacieho kruhu evanjelického vyššieho gymnázia v Spišskej Novej Vsi Sándor Gerő inicioval namaľovanie portrétu niekdajšieho zaslúžilého študenta školy Imreho Farkasa, v súčasnosti známeho a obľúbeného básnika. Učiteľský predseda Andor Marcsek oznámil, že odhalenie obrazu bude realizované v rámci slávnosti, na ktorú pozvú aj samotného básnika. Na jeho budapeštiansku adresu ministerstva obrany mu zároveň študenti poslali gratulácie a verše k uzavretiu sobáša.