Reformációi ünnepély az iglói ev. egyházban
Pri príležitosti štyristoročného výročia reformácie usporiadala evanjelická cirkevná obec v Spišskej Novej Vsi v dňoch 30. a 31. októbra 1917 slávnosti. Článok podrobne uvádza spoločenský program slávností.