Ruszkini Lorx Sándor dr. temetése
Článok opisuje poslednú rozlúčku s hlavným župným lekárom dr. Alexandrom (Sándor) Lorxom. Pochovali ho 1. novembra 1917 v Levoči. Uvádza sa aj smútočné oznámenie rodiny, Spišskej župy aj spišskej-novoveskej sporiteľne a úverového ústavu v Spišskej Novej Vsi. Zomrel vo veku 78 rokov a 52. roku verejnej služby dňa 30. októbra 1917.