Katonai érdemkereszt egy elesett hadnagynak
Panovník udelil poručíkovi v zálohe Aurelovi Häuserovi, ktorý padol pred nepriateľom, rodákovi zo Spišského Hrhova (Szepesgörgő), za hrdinský postoj Vojenský záslužný kríž 3. triedy s dekoráciou a mečmi.