Egyházmegyei hirek
Biskup dr. Sándor Párvy vypísal do 21. novembra konkurz na uprázdnené miesto po smrti farára Ignáca Kojdu v obci Kolačkov (Kalács) a na zápis do majetkov fary v Bobrove. Roman Lukács získal zápis do majetkov fary v Reľove (Relyó). Duchovný z Bobrova József Oravecz bol uvoľnený do nitrianskej diecézy a dočasnou starostlivosťou o faru v Bobrove bol poverený kaplán Bálint Vilkovszky zo Zubrohlavy. Vo funkcii kaplána boli preložení: János Bukna z Vikartoviec (Hernádfő) do obce Sedliacka Dubová (Parasztdubova), Márton Vallus zo Sedliackej Dubovej do Námestova (Námesztó), István Kubicsár z Námestova do Rabče (Árva-Rabcsa), József Brnussák z obce Bodice do Markušoviec, József Tylka z Veličnej (Árvanagyfalu) do Popradu. Kaplán Péter Bacskor z Bobrovca (Nagybobróc) bol za účelom výpomoci chorému farárovi pridelený do obce Hranovnica (Szepesvéghely). Kaplán z Rabče Ferencz Gallovics bol povolaný na službu vojenského poľného farára.