Változás az iglói géppuskás tanfolyam parancsnokságában Körmendy Géza a harctérre megy. Az uj parancsnok Mamuzsich István
Rozsiahly článok o guľometčíckom kurze armády v Spišskej Novej Vsi, ako aj o odchádzajúcom veliteľovi miestneho guľometčíckeho kurzu kapitánovi Gézovi Körmendym a novom veliteľovi kurzu Istvánovi Mamuzsichovi. Veliteľ guľometčíckeho kurzu kapitán Géza Körmendy z postu veliteľa odchádza na bojisko v radoch 38. honvédskeho pešieho pluku, jeho miesto od 30. októbra 1917 zaujal kapitán István Mamuzsich. Počas posledného roka kurz absolvovalo 85 dôstojníkov a dôstojníckych čakateľov, sčasti ako velitelia rôt a čiat, 42 poddôstojníkov ako velitelia čiat a 3064 členov mužstva. Článok uvádza aj menné zoznamy vyznamenaných dôstojníkov a dôstojníckych čakateľov kurzu, mená padlých absolventov kurzu.