Tanitói kinevezés
Minister kultu a školstva menoval diplomovaných učiteľov, gelnického obyvateľa Bélu Bizuba a spišskonovoveského obyvateľa Gusztáva Bárányiho za štátnych učiteľov základných škôl a zadelil do služby v Spišskej župe.