Csik Imre nyugalomba vonult Bucsulevele szerkesztőnkhöz
Redakcia 2. novembra 1917 obdržala list od ministerského radcu, tatranského inšpektora Imreho Csika, ktorý odišiel zo svojho postu v Budapešti do dôchodku k 1. novembru 1917. Vyjadruje nielen svoju povinnosť, ale aj osobné oduševnenie pôsobiť pre rozvoj Vysokých Tatier. Redakcia vyzdvihuje jeho zásluhy pre rozvoj Tatier.