Ujtátrafüredi dr. Szontágh gyógyintézet részvénytársaság
V Budapešti sa vytvorila Akciová spoločnosť liečebňa Dr. Szontágha v Novom Smokovci (Ujtátrafüred) v priestoroch banky "Magyar általános ingatlanbank" so základným imaním 2,5 milióna korún. Spoločnosť má za cieľ rozvoj sanatória Dr. Szontágha a okrem neho bude prevádzkovať aj nové práve sa budujúce 5-poschodové sanatórium. Článok uvádza mená predstavenstva a dozornej rady spoločnosti.