Feketehegy gyógy-fürdő részv.-társ.
Akciová spoločnosť "Ingatlanbank" (Banka nehnuteľností) vytvorila Akciovú spoločnosť liečivé kúpele Čierny vrch so základným imaním 500000 korún, kúpila tieto kúpele s cieľom ich ďalšieho rozvoja.