Körmendy-búcsúestély
Pri príležitosti odchodu veliteľa guľometčíckeho kurzu v Spišskej Novej Vsi kapitána Gézu Körmendyho na bojisko, usporiada jeho dôstojnícky zbor v redute uzavretý večierok na jeho počesť pod vedením guľometčíckeho poručíka Dr. Ivána Számta. Článok uvádza program večierka.