2280 korona a Szurmay alapra Körmendy Géza tiszttársaitól, tisztelőitől, felolvasásának bevételéből és a tiszteletére rendezett bucsulakomán befolyt gyüjtésből
Počas rozlúčkového večierka pri príležitosti odchodu honvédskeho kapitána Gézu Körmendy z postu veliteľa guľometčíckeho kurzu v Spišskej Novej Vsi sa na základinu ministra obrany baróna Sándora Szurmaya na pomoc pre vojnové siroty, vdovy a invalidov vyzbieralo 2280 korún. Redakcia uvádza menoslov darcov s darovanou sumou. S Körmendym sa prišli rozlúčiť aj čelní predstavitelia mesta.