Szintársulatunk Halason
Divadelná spoločnosť Huga Heltaiho sa 26. októbra 1917 predstavila v meste Halas (Kiskunhalas, Maďarsko). Posledné kritiky nemala veľmi priaznivé, avšak v tomto meste mali v miestnych novinách pozitívne odozvy.