A Szepesi Egyesület Budapesten november havi választmányi ülése Báró Máriássy Tiborc és számos tag belépése - Farkas, Győző
Spišský spolok v Budapešti mal 2. novembra 1917 v Budapešti zasadnutie výboru spolku. Zasadnutie otvoril predseda Dr. Pál Haberern. Zapisovateľ Győző Farkas prečítal zápisnicu z minulého zasadnutia. Všetci zvolení členovia z Budapešti a vidieka prijali členstvo vo výbore. Kornel Seltenreich oznámil, že medzi riadnych členov spolku chce vstúpiť župan Spišskej župy barón Tibor Máriássy, s čím spolok súhlasil. Článok uvádza prijatých členov výboru aj riadnych členov spolku. Medzi členov vstúpil aj riaditeľ kežmarského lýcea Károly Bruckner. Na záver autor uvádza zoznam prítomných na zasadnutí.