A reformáció 400 éves évfordulójának megünneplése Késmárkon
Evanjelická cirkevná obec v Kežmarku oslávila 400. výročie reformácie. Rad osláv odštartovali 28. októbra protestantským spoločenským večierkom. Článok uvádza priebeh slávností, organizátorov a vystupujúcich. Samotná slávnosť začala 30. októbra v drevenom kostole, pokračovala v novom kostole a na evanjelickom lýceu a pokračovala aj na druhý deň 31. októbra. Konalo sa valné zhromaždenie miestnej evanjelickej cirkvi pod vedením cirkevného inšpektora Dr. Tibora Kélera.