Technológia prípravy jedál a potravín. : výberový súpis literatúry /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Ďalší autori: Vančo, Jozef, 1916-1997 (Compiler)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Vydané: Košice : Štátna vedecká knižnica, 1975.
Vydanie:1. vyd.
ISBN: (brož.)
Fyzický popis: 63 s.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 01506nam a2200289 a 4500
001 000163610
005 20091103222546.0
008 040101s1975 xo e slo d
FMT
020 |a (brož.) 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e AACR2 
041 0 |a slo 
044 |a xo  |c SK 
100 1 |a Vančo, Jozef,  |d 1916-1997.  |4 com 
245 1 0 |a Technológia prípravy jedál a potravín. :  |b výberový súpis literatúry /  |c zost. Jozef Vančo. 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Košice :  |b Štátna vedecká knižnica,  |c 1975. 
300 |a 63 s. 
910 |a svkkk 
998 |a BK 
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK10  |b Sklad Pribinova 2. posch.  |3 II.251103  |6 603468  |q 20091103  |5 2720130489  |8 20060125  |e  0000  |f 70  |s Absenčne  |h SCKRT  |t 20090603  |u 1033  |w 000163610  |x 000010 
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK10  |b Sklad Pribinova 2. posch.  |3 II.251104  |6 603469  |q 20091103  |5 163610-20  |8 20060125  |e  0000  |f 70  |s Absenčne  |h SCKRT  |t 00000000  |u 0000  |w 000163610  |x 000020 
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK10  |b Sklad Pribinova 2. posch.  |3 II.251105  |6 603470  |q 20091103  |5 163610-30  |8 20060125  |e  0000  |f 70  |s Absenčne  |h SCKRT  |t 00000000  |u 0000  |w 000163610  |x 000030 
a02 0 |a (brož.) 
090 |g SCKHL  |k Sklad Pribinova 2. posch.  |a II.251103  |j 603468  |i 2720130489  |s Absenčne 
090 |g SCKHL  |k Sklad Pribinova 2. posch.  |a II.251104  |j 603469  |i 163610-20  |s Absenčne 
090 |g SCKHL  |k Sklad Pribinova 2. posch.  |a II.251105  |j 603470  |i 163610-30  |s Absenčne