Technológia prípravy pokrmov 1 pre 1. ročník stredných hotelových škôl /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavní autori: Netušil, Jaroslav (Author), Křivánková, Eva (Author), Holas, Josef (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Czech
Vydané: Bratislava : Slovenské pedagogické nakladateľstvo, 1990
Vydanie:2. vyd.
Témy:
ISBN: 8008009837 (viaz.)
Fyzický popis: 271 s.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 01390nam a2200301 a 4500
001 000262086
005 20060719085339.0
008 060719s1990 xo e 000 0 sloo
FMT
020 |a 8008009837 (viaz.) 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e AACR2 
041 1 |a slo  |h cze 
044 |a xo  |c SK 
100 1 |a Netušil, Jaroslav  |4 aut 
245 1 0 |a Technológia prípravy pokrmov 1 pre 1. ročník stredných hotelových škôl /  |c Jaroslav Netušil, Eva Křivánková, Josef Holas 
250 |a 2. vyd. 
260 |a Bratislava :  |b Slovenské pedagogické nakladateľstvo,  |c 1990 
300 |a 271 s. 
655 7 |a učebnice  |2 SVKKKPH 
700 1 |a Křivánková, Eva  |4 aut 
700 1 |a Holas, Josef  |4 aut 
919 |a 80-08-00983-7 
998 |a BK 
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK10  |b Sklad Pribinova 2. posch.  |3 III.154904  |6 811435  |q 20060808  |5 2720470583  |8 20060808  |e  0000  |f 70  |s Absenčne  |h SCKRT  |t 00000000  |u 0000  |w 000262086  |x 000020 
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK10  |b Sklad Pribinova 2. posch.  |3 III.154975  |6 812379  |q 20060719  |5 2720413214  |8 20060719  |e  0000  |f 70  |s Absenčne  |h SCKRT  |t 00000000  |u 0000  |w 000262086  |x 000010 
a02 0 |a 8008009837 (viaz.) 
090 |g SCKHL  |k Sklad Pribinova 2. posch.  |a III.154904  |j 811435  |i 2720470583  |s Absenčne 
090 |g SCKHL  |k Sklad Pribinova 2. posch.  |a III.154975  |j 812379  |i 2720413214  |s Absenčne