Technológia pre 2. ročník učebného odboru mäsiar /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hudek, Eva (Author)
Format: Book
Language:Slovak
Published: Bratislava : Expol pedagogika, 2006
Edition:1. vyd.
Subjects:
ISBN: 8080910049 (brož.)
Physical Description: 79 s. : fotogr., il., tab. ; 30 cm
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!

LEADER 01330nam a2200361 a 4500
001 000292932
005 20070424081046.0
008 070219s2006 xo a e b 000 0 sloo
FMT
020 |a 8080910049 (brož.) 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e AACR2 
041 0 |a slo 
044 |a xo  |c SK 
072 7 |a 637  |x Živočíšne produkty  |2 konspekt 
072 7 |a 37.016  |x Učebné osnovy. Vyučovacie predmety. Učebnice  |2 konspekt 
080 |a 637.5  |2 1997 
080 |a 637.5+664.91/.95  |2 1997 
080 |a (075.3)  |2 1997 
100 1 |a Hudek, Eva  |4 aut 
245 1 0 |a Technológia pre 2. ročník učebného odboru mäsiar /  |c Eva Hudek 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Bratislava :  |b Expol pedagogika,  |c 2006 
300 |a 79 s. :  |b fotogr., il., tab. ;  |c 30 cm 
650 0 7 |a mäsiarstvo  |2 SVKKKPH 
650 0 7 |a mäsový priemysel  |2 SVKKKPH 
650 0 7 |a technológia  |2 SVKKKPH 
655 7 |a učebnice stredných škôl  |2 SVKKKPH 
655 7 |a učebnice  |2 SVKKKPH 
919 |a 80-8091-004-9 
998 |a BK 
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK2  |b Sklad Hlavná 10 prízemie  |3 V.217114  |6 987044  |q 20070219  |5 2720099205  |8 20070219  |f 70  |s Absenčne  |g 000026133  |h SCKHL  |z 220.00  |t 20171106  |u 1827  |w 000292932  |x 000010 
a02 0 |a 8080910049 (brož.) 
090 |g SCKHL  |k Sklad Hlavná 10 prízemie  |a V.217114  |j 987044  |i 2720099205  |s Absenčne