STN EN 764-7: 2004 (69 0004), Tlakové zariadenia Časť 7 Bezpečnostné systémy pre nevyhrievané tlakové zariadenia - Paldanová, Iveta; Kálna, Karol (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 764-7: 2002