STN EN 764-7: 2004 (69 0004), Tlakové zariadenia Časť 7 Bezpečnostné systémy pre nevyhrievané tlakové zariadenia - Paldanová, Iveta; Kálna, Karol; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 68 Kotly a tlakové nádoby (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 764-7: 2002
Spracovateľ: Výskumný ústav zváračský - Priemyselný inštitút SR, Bratislava, Iveta Paldanová, Karol Kálna. Technická komisia: TK 68 Kotly a tlakové nádoby
Dátum účinnosti opravy normy: november 2006