STN EN 12674-4: 2006 (26 9359), Kontajnery na kolieskach Časť 4 Požiadavky na výkon - Pobjecký, Ivan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN 12674-4: 2006. Európska norma EN 12674-4: 2006 má postavenie slovenskej technickej normy