STN EN 60825-4: 2006 (34 1701), Bezpečnosť laserových zariadení Časť 4 Ochranné kryty laserov - Adamec, Vladimír (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN 60825-4: 2006. Európska norma EN 60825-4: 2006 má postavenie slovenskej technickej normy