STN EN 60825-4: 2006 (34 1701), Bezpečnosť laserových zariadení Časť 4 Ochranné kryty laserov - Adamec, Vladimír; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN 60825-4: 2006. Európska norma EN 60825-4: 2006 má postavenie slovenskej technickej normy
Táto norma nahrádza STN EN 60825-4 z augusta 2000 v celom rozsahu. STN EN 60825-4 z augusta 2000 sa môže súbežne s touto normou používať do 1.10.2009
Spracovateľ: Vladimír Adamec.
Keywords: normy