STN EN 10292: 2007 (42 0908), Kontinuálne žiarovo povlakované plechy a pásy z ocele s vysokou medzou kĺzu na tvárnenie za studena. Technické dodacie podmienky. - Filippi, Peter (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN 10292: 2007. Európska norma EN 10292: 2007 má postavenie slovenskej technickej normy