STN EN 12588: 2006 (42 1374), Olovo a zliatiny olova. Valcované plechy z olova na stavebné účely. - Pivoňka, Michal; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 45 Oceľ, hliník a neželezné kovy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN 12588: 2006. Európska norma EN 12588: 2006 má postavenie slovenskej technickej normy
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 12588 z januára 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Michal Pivoňka. Technická komisia: TK 45 Oceľ, hliník a neželezné kovy
Keywords: normy