STN EN 13832-1: 2006 (83 2502), Ochranná obuv proti chemikáliám Časť 1 Terminológia a skúšobné metódy - Machálek, Robert; Machálková, Marta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN 13832-1: 2006