STN EN 3-8: 2006 (92 0501), Prenosné hasiace prístroje Časť 8 Dodatočné požiadavky k EN 3-7 na konštrukciu, odolnosť proti tlaku a mechanické skúšky hasiacich prístrojov pri najvyššom dovolenom tlaku, ktorý sa rovná 30 bar alebo je nižší - Sulík, Štefan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN 3-8: 2006. Európska norma EN 3-8: 2006 má postavenie slovenskej technickej normy