STN EN 60947-8/A1: 2006 (35 4101), Spínacie a riadiace zariadenia nízkeho napätia Časť 8 Riadiace jednotky na vstavanú tepelnú ochranu (PTC) točivých elektrických strojov. Zmena A1 - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto zmena A1 STN EN 60947-8: 2004 je slovenskou verziou EN 60947-8: 2003/A1: 2006. Európska norma EN 60947-8: 2003/A1: 2006 má postavenie slovenskej technickej normy