STN EN 60947-8/A1: 2006 (35 4101), Spínacie a riadiace zariadenia nízkeho napätia Časť 8 Riadiace jednotky na vstavanú tepelnú ochranu (PTC) točivých elektrických strojov. Zmena A1 - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 82 Elektrické prístroje a rozvádzače (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto zmena A1 STN EN 60947-8: 2004 je slovenskou verziou EN 60947-8: 2003/A1: 2006. Európska norma EN 60947-8: 2003/A1: 2006 má postavenie slovenskej technickej normy
Spracovateľ: Gabriela Čatlošová,, Marcel Čatloš. Technická komisia: TK 82 Elektrické prístroje a rozvádzače
Keywords: normy