STN EN ISO 180/A1: 2006 (64 0613), Plasty. Stanovenie rázovej húževnatosti Izodovou metódou (ISO 180: 2000/Amd 1: 2006). Zmena A1. (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto zmena A1 STN EN ISO 180: 2002 je slovenskou verziou EN ISO 180: 2000/A1: 2006. Európska norma EN ISO 180: 2000/A1: 2006 má postavenie slovenskej technickej normy