STN EN 10079: 2007 (42 0044), Definície oceľových výrobkov. - Filippi, Peter (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN 10079: 2007. Európska norma EN 10079: 2007 má postavenie slovenskej technickej normy