STN EN 15161: 2006 (73 6663), Zariadenia na úpravu vody vnútri budov. Inštalácia, prevádzka, údržba a oprava. - Sulík, Štefan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 1 Vodovody a kanalizácie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN 15161: 2006. Európska norma EN 15161: 2006 má postavenie slovenskej technickej normy
Spracovateľ: Štefan Sulík. Technická komisia: TK 1 Vodovody a kanalizácie
Keywords: normy