STN EN 60825-2/A1: 2007 (34 1701), Bezpečnosť laserových zariadení Časť 2 Bezpečnosť komunikačných systémov s optickými vláknami (OFCS). Zmena A1 - Roháč, Pavol; Adamec, Vladimír (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto zmena A1 STN EN 60825-2: 2005 je slovenskou verziou EN 60825-2: 2004/A1: 2007. Európska norma EN 60825-2: 2004/A1: 2007 má postavenie slovenskej technickej normy