STN EN 62271-100/A2: 2006 (35 4220), Vysokonapäťové spínacie a riadiace zariadenia Časť 100 Vysokonapäťové vypínače na striedavý prúd. Zmena A2 - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto zmena A2 STN EN 62271-100: 2003 je slovenskou verziou EN 62271-100: 2001/A2: 2006 vrátane EN 62271-100: 2001/A2: 2006/Cor. Nov. 2006. Európska norma EN 62271-100: 2001/A2: 2006 má postavenie slovenskej technickej normy