STN EN 62271-100/A2: 2006 (35 4220), Vysokonapäťové spínacie a riadiace zariadenia Časť 100 Vysokonapäťové vypínače na striedavý prúd. Zmena A2 - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 82 Elektrické prístroje a rozvádzače (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto zmena A2 STN EN 62271-100: 2003 je slovenskou verziou EN 62271-100: 2001/A2: 2006 vrátane EN 62271-100: 2001/A2: 2006/Cor. Nov. 2006. Európska norma EN 62271-100: 2001/A2: 2006 má postavenie slovenskej technickej normy
Spracovateľ: Gabriela Čatlošová, Marcel Čatloš. Technická komisia: TK 82 Elektrické prístroje a rozvádzače
Keywords: normy