STN TS 102 201 V1.2.1: 2007 (87 2201), Digitálne televízne vysielanie (DVB). Rozhrania integrovaných digitálnych TV prijímačov (DVB-IRD) - Oravec, Juraj; Meniar, Juraj (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu TS 102 201: 2005 V1.2.1