STN EN 13850 +A1: 2007 (01 0135), Poštové služby. Kvalita služby. Meranie času dopravy medzi koncovými bodmi pre jednotlivo podávané prioritné zásielky a zásielky prvej triedy (Konsolidovaný text). - Meniar, Juraj (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN 13850: 2002 + A1: 2007. Európska norma EN 13850: 2002 + A1: 2007 má postavenie slovenskej technickej normy