STN EN ISO 19135: 2007 (01 9343), Geografická informácia. Postupy na registráciu položiek (ISO 19135: 2005). - Pravda, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma obsahuje anglickú verziu EN ISO 19135: 2007. Európska norma EN ISO 19135: 2007 má postavenie slovenskej technickej normy