STN EN ISO 14343: 2007 (05 5314), Zváracie materiály. Drôtové elektródy, pásové elektródy, drôty a tyčinky na tavné zváranie nehrdzavejúcich a žiaruvzdorných ocelí. Klasifikácia (ISO 14343: 2002 + Amd 1: 2006). - Brodňan, Ladislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 14343: 2007