STN EN ISO 14343: 2007 (05 5314), Zváracie materiály. Drôtové elektródy, pásové elektródy, drôty a tyčinky na tavné zváranie nehrdzavejúcich a žiaruvzdorných ocelí. Klasifikácia (ISO 14343: 2002 + Amd 1: 2006). - Brodňan, Ladislav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 11 Zváranie a príbuzné procesy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 14343: 2007
Táto norma nahrádza STN EN 12072 z novembra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ladislav Brodňan. Technická komisia: TK 11 Zváranie a príbuzné procesy
Keywords: normy