STN EN 55015: 2007 (33 4215), Medze a metódy merania charakteristík rádiového rušenia zariadení elektrického osvetlenia a podobných zariadení. - Adamec, Ľubor; Meniar, Juraj (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN 55015: 2006. Európska norma EN 55015: 2006 má postavenie slovenskej technickej normy