STN EN 14528: 2007 (72 4853), Bidety. Funkčné požiadavky a skúšobné metódy. - Kaššová, Jarmila (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN 14528: 2007. Európska norma EN 14528: 2007 má postavenie slovenskej technickej normy