STN EN 13084-1: 2007 (73 4112), Samostatne stojace komíny Časť 1 Všeobecné požiadavky - Michal, Juraj; Čanigová, Daniela (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN 13084-1: 2007. Európska norma EN 13084-1: 2007 má postavenie slovenskej technickej normy