STN EN 12697-9: 2007 (73 6160), Asfaltové zmesi. Skúšobné metódy pre asfaltové zmesi spracúvané za horúca Časť 9 Stanovenie porovnávacej objemovej hmotnosti - Gillinger, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN 12697-9: 2002. Európska norma EN 12697-9: 2002 má postavenie slovenskej technickej normy