STN EN 12697-9: 2007 (73 6160), Asfaltové zmesi. Skúšobné metódy pre asfaltové zmesi spracúvané za horúca Časť 9 Stanovenie porovnávacej objemovej hmotnosti - Gillinger, Ján; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 94 Cestné staviteľstvo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN 12697-9: 2002. Európska norma EN 12697-9: 2002 má postavenie slovenskej technickej normy
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 12697-9 z augusta 2003 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ján Gillinger. Technická komisia: TK 94 Cestné staviteľstvo
Norma je zrušená od 1. 1. 2012 bez náhrady
Keywords: normy